Impresioneaz-o de Valentine’s Day cu un buchet de flori

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă și, să fim sinceri, cu atâtea lucruri pe cap, poate că nu ai apucat să te gândești încă la un cadou pentru ea. Noi îți venim în ajutor și îți spunem că nu e nevoie să te stresezi foarte mult pe subiectul cadou de Valentine’s Day, pentru că nimic nu spune mai bine Te iubesc, decât un buchet de flori ales cu grijă. Ursuleții de pluș, inimioarele și cutiile cu bomboane de ciocolată au și ele farmecul lor, dar tind să devină kitschoase și clișeice, pentru că efectiv sunt peste tot. Un buchet de flori comandat online, însă, este o alegere clasică și elegantă, pe care te poți baza și poți fi sigur că nu vei da greș niciodată. Și dacă tot vorbim de alegeri, iată câteva detalii de care să ții cont atunci când vrei să comanzi un buchet de flori.

Cum să alegi buchetul de flori potrivit

Uneori, alegerea unui buchet de flori reprezintă o adevărată provocare. De la tipul florilor, combinarea soiurilor și până la coloristica buchetului, realizarea unui buchet de flori este o artă. Alegerea buchetului de flori potrivit pentru ea este tot o artă, dar de data aceasta este vorba despre arta cunoașterii. Dacă nu ai aflat deja ce flori îi plac, apelează la asul din mânecă și tatonează terenul într-un mod subtil, folosindu-te de diverse subiecte cu aluzii la flori. Dacă nu ești chiar foarte subtil din fire și ți-e teamă să nu te dai de gol, poți întreba familia sau prietenii care sunt florile ei preferate. După ce ai aflat această informație, poți ține cont de asemenea de culoarea ei preferată, atunci când alegi să comanzi online buchetul de flori de Valentine’s Day.

Trandafirii roșii, simbolul iubirii. Sau nu?

E adevărat că cele mai multe portretizări ale iubirii au în prim plan trandafirii roșii, dar asta nu înseamnă că e o regulă. Există atât de multe alte flori delicate, flori de sezon, de câmpie sau exotice, care pot transmite la fel de bine iubirea ta pentru ea.

Un buchet de flori poate reprezenta, de exemplu, felul în care o percepi tu, iar florile din buchet pot fi asociate cu personalitatea ei: simplă, cuminte, dar și wild, delicată și exotică. Poți chiar construi o poveste în jurul acestui buchet și îi poți face o declarație de iubire deosebită jumătății tale, spunându-i cum florile alese îți amintesc de felul ei de a fi.

Dacă optezi totuși pentru trandafiri, dar vrei să fii diferit în alegerea ta, poți încerca să îi oferi jumătății tale trandafiri albi sau în nuanțe pastelate. Culorile calde ale buchetelor de flori pastelate pot sublinia căldura iubirii tale pentru ea, poate chiar mai bine decât clasicul buchet de trandafiri roșii. Nu ne înțelege greșit, nu e nimic în neregulă cu trandafirii roșii, nouă ne plac foarte mult chiar, doar că nu sunt singurele flori care vorbesc despre iubire.

Așa cum fiecare poveste de dragoste este unică și specială, fiecare floare este deosebită prin textura, culoarea și parfumul ei. O floare este frumoasă în felul ei, iar în momentul în care este așezată într-un buchet este pusă în valoare alături de celelalte flori, într-o reciprocitate inevitabilă. Pentru că un buchet de flori este asemeni unei relații sănătoase de iubire, frumusețea fiecărei flori crește exponential atunci când este alături de o altă floare.

Iubirea înseamnă împreună, iar un buchet de flori adună în esența lui ideea de comuniune, de viață trăită frumos și colorat. Așa că indiferent ce buchet de flori te-ai hotărât să comanzi, important este să îl dăruiești din suflet și cu siguranță jumătatea ta va fi impresionată de florile primite.

Ce parere ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti citi si