Un buchet de lalele pentru a-i spune „mulțumesc”

 

 

În imaginația multor designeri florali, mediul florilor este mult mai mult decât un „produs”. Mai degrabă, florile sunt un vehicul pentru a aduce oamenii împreună, pentru expunere, instruire și pentru a ilustra un bine mai mare, în general, dar mai ales în perioada 1 – 8 Martie.

– Femeia este o gândire, cea mai puternică gândire a naturii, dar o gândire dansând.
(Jaques Prevert)


Ziua Internațională a Femeii este o tradiție de lungă durată, care a început în anul 1900, în care oamenii din întreaga lume sărbătoresc realizările femeilor. Este o zi pentru a face apel la egalitatea de gen, a sărbători femeile.

Primăvara și Ziua Internațională a Femeii sunt chiar după colț. Fie pentru femeia pe care o iubești sau pentru una pe care o apreciezi și o admiri, un buchet pentru a-i spune „mulțumesc” în această zi importantă, este întotdeauna o idee bună. https://florariavenus.ro/categorie/flori-1-8-martie/buchete-primavara/

Invazia de flori proaspăt înflorite

Primăvara este una din perioadele cele mai aglomerate pentru floriști, odată cu invazia de flori proaspăt înflorite. Florăria Venus pregătește o gamă extinsă de flori primăveratice, printre care se numără narcisele, lalelele, zambilele, frezii, etc. Atelierul nostru floral se va umple de miresme proaspete și culoare.


Narcisele sunt sinonime cu primăvara, deoarece au aceeași semnificație simbolică, reprezentând reînnoirea, renașterea și noi începuturi. Frezia, această floare a prieteniei este frumoasă de văzut și de mirosit. Ea înflorește într-un curcubeu de culori vibrante. O singură tulpină de frezie conține până la o duzină de flori și doar una sau două într-un buchet vor parfumat de zambile o cameră întreagă. Este imposibil să enumerăm florile de primăvară populare și să nu includem lalele.Un buchet de lalele poate face minuni. Aceste flori vesele adaugă note strălucitoare de  culoare buchetelor, arată fantastic de la sine, sunt grozave în grădini și distractiv de crescut.


Florăria Venus îți poate aduce primăvara la tine în casă,cu un buchet de lalele sau zambile cu livrare în aceeași zi! Fie că alegi un buchet de primăvară, un aranjament cu zambile, un aranjament floral intr-o vază statuetă cu flori de sezon înăuntru sau un ghiveci cu plante de primavara,  suntem aici să te ajutăm să bucuri femeile din viața ta! https://florariavenus.ro/produs/aranjament-pentru-ziua-femeii-in-vaza-statueta-roz/ Pentru cei care sunt în pană de idei, îi sfătuim să ne facă o vizită în magazin, pe calea Dorobanților, nr. 71, pentru a discuta și a alege împreăuna cadoul ideal.

Pentru noi este perioada preferată, pentru că ne permite să ne jucăm cu paletele infinite de culoare ale sezonului .Este perioada în care ne reinventăm, ne bucurăm și vă bucurăm și pe voi la rândul vostru. 

Ce parere ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti citi si