De Dragobete, arată-i că o iubești cu un buchet de flori

După Valentine’s Day, Dragobetele este încă o zi semnificativă pentru iubire, în care îi poți arăta jumătății tale cât de mult înseamnă pentru tine, cu ajutorul unui aranjament floral . Așa cum tu îți exprimi dragostea cu ajutorul florilor, florile exprimă la rândul lor sentimente și stări, prin culorile lor.

Flori, fete și culori de Dragobete

Atunci când alegi să comanzi un buchet de flori online pentru ea, trebuie să știi că fiecare culoare din buchetul respectiv are o simbolistică în jurul ei. Astfel, în funcție de culori, îți poți surprinde iubita cu un buchet de flori deosebit, nu doar prin frumusețea lui, ci și prin semnificația lui. Iată ce ar trebui să știi despre culorile florilor și ce reprezintă fiecare în parte:

Buchete din trandafiri rosii

Florile rosii simbolizează pasiunea și romantismul, este culoarea seducției și a dorinței, culoarea inimii. Un buchet de trandafiri florihttps://florariavenus.ro/produs/buchet-de-trandafiri-livrare-in-aceeasi-zi-floraria-venus/ roșii îi va arăta iubitei tale cât de puternică și înflăcărată este iubirea pe care i-o porți.

Florile portocalii

Având culoarea soarelui la răsărit și apus, florile portocalii simbolizează lumină și bucurie, căldura dragostei. Culoarea portocaliu te duce cu gândul la spontaneitate, la o aventură împreună în natură, într-un weekend însorit, lipsit de griji și responsabilități.

 

Florile roz

Inocența, joaca, sensibilitatea, feminitatea și delicatețea sunt adunate într-un buchet de flori roz, ce îi vor aduce cu siguranță bucurie și optimism jumătății tale.

 

Florile galbene

Simbol al respectului și prieteniei, dar și al încrederii și simpatiei, florile galbene surprind prin căldura și luminozitatea lor. Atunci când persoana iubită nu îți este doar jumătate, ci și cea mai bună prietenă, îi poți arăta iubirea și recunoștința ta cu ajutorul unui buchet de flori galbene.

 

Florile albastre

Albastrul este culoarea calmului, a serenității, a inspirației și a contemplării. Florile albastre simbolizează maturitatea iubirii, definită de sentimente de liniște și de intimitate, o comunicare profundă și o relație bazată pe încredere.

person in yellow shirt and white pants sitting on black leather couch

 

Florile mov

În jurul florilor mov roiește un sentiment de mister și magie, fiind învăluite în note de eleganță, grație și rafinament. Florile mov au un Je ne sais quoi al lor, un șarm aparte, desprins din povești cu zâne și peisaje de basm. Dacă relația voastră e de poveste, îi poți arăta acest lucru cu ajutorul unui buchet de flori mov.

 

Florile albe

Simbol al purității, dar și al perfecțiunii și al onestității, florile albe reprezintă combinația ideală de eleganță și inocență. De asemenea, albul înseamnă feminitate, putere și rafinament, așa că dacă iubita ta are aceste calități, cu siguranță un buchet de flori albe i se va potrivi de minune.

Florile verzi

Verdele este culoarea naturii, a sănătății și a bunăstării, simbolizează prospețimea, începutul și pofta de viață. Aranjamentele florale care conțin flori verzi sunt echilibrate de acestea, iar verdele contrastează celelalte flori și le pune în evidență într-o armonie complementară.

Acum că ai aflat semnificația fiecărei culori, ține doar de tine ce fel de aranjament floral vei alege pentru iubita ta de Dragobete. Indiferent dacă alegi un buchet cu flori de aceeași culoare sau un mix colorat de flori, important este ca buchetul de flori, odată comandat, să ajungă în brațele persoanei dragi, care va aprecia cu siguranță gestul tău de iubire.

 

Ce parere ai?

1 Comentariu
Un Trackback:

[…] indiferent de ocazie, iar de Ziua Femeii, cu atât mai mult. Florile de primăvară, precum zambilele, freziile, narcisele sau lalelele sunt cele mai căutate și oferite de 8 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti citi si