De 8 Martie, dăruiește-le femeilor dragi un buchet de flori

Ziua Femeii se apropie, ocazie cu care le poți arăta femeilor dragi cât de mult înseamnă pentru tine, oferindu-le un buchet de flori. Fie că vrei să dăruiești flori mamei, iubitei, soției, sorei, prietenei sau colegei, poți comanda buchete de flori de 8 Martie, pe care le poți oferi personal sau le poți trimite prin curier. 

Important este să le faci o surpriză femeilor dragi din viața ta și să le lași să știe cât de mult le apreciezi.

person standing near flowers

Flori de Ziua Femeii

Tuturor femeilor le plac florile, chiar și celor care nu recunosc acest lucru. Un buchet de flori este întotdeauna un cadou potrivit, indiferent de ocazie, iar de Ziua Femeii, cu atât mai mult. Florile de primăvară, precum zambilele, freziile, narcisele sau lalelele sunt cele mai căutate și oferite de 8 Martie.

Fie că alegi un buchet uni, cu flori de același tip sau un mix de flori de primăvară, cu siguranță vei impresiona femeia dragă prin alegerea ta. Gestul de a oferi flori femeilor este nemuritor, un act de apreciere întâlnit de-a lungul istoriei, în jurul lumii.

 Reprezentantele sexului frumos merită să se simtă speciale, apreciate și iubite mereu, nu doar de Ziua Internațională a Femeii. Practic, aceasta este încă o zi în care ai ocazia să le arăți cât de importante sunt în viața ta.

assorted flowers

Semnificația Zilei Femeii

Atunci când eram copii, ziua de 8 Martie era percepută mai mult ca Ziua Mamei, dar în prezent e cunoscută ca Ziua Femeii și celebrează femeile dragi din viața noastră. Dar te-ai întrebat vreodată cum a luat naștere această zi internațională dedicată femeilor? Totul a început în 1908, când 15.000 de femei au pornit un marș de protest, cerând scurtarea programului de lucru, un salariu mai bun și dreptul de a vota. 

La un an după eveniment, Partidul Socialist al Americii a declarat prima Zi Națională a Femeii, după ce Clara Zetkin a sugerat acest lucru în cadrul Conferinței Internaționale a Femeilor Lucrătoare din Copenhaga. Cele 100 de femei din 17 țări diferite care lucrau acolo au votat în unanimitate înființarea sărbătorii.

Celebrată pentru prima dată în 1911 în Austria, Danemarca, Germania și Elveția, ziua de 8 Martie este cunoscută astăzi ca Ziua Internațională a Femeii, fiind sărbătorită la nivel global, așa cum arată și numele.

 Poți face un gest de iubire

 Poate că actualul context ne ține departe de cei dragi, iar din iubire și din grijă pentru sănătatea lor alegem să păstrăm distanța pentru a nu îi pune în pericol. Pentru a-i arăta însă mamei tale cât de mult înseamnă pentru tine, poți face un gest de iubire care va alina dorul amândurora și vă va aduce un zâmbet de mulțumire și recunoștință pe chip.

Comandă un buchet de flori online pentru mama ta și trimite-i-l, alături de o felicitare în care îi spui cât de mult o iubești. Dacă felicitarea este personalizată sau ai făcut-o chiar tu, este cu atât mai bine, pentru că exprimă și mai mult autenticitatea iubirii tale, prin efortul depus și dorința de a dărui o parte din tine. 

Poți face același lucru și pentru celelalte femei dragi din viața ta, cu siguranță se vor simți speciale.

Dincolo de semnificația zilei de 8 Martie, florile de primăvară au capacitatea de a ne face să zâmbim și să ne bucurăm de viață în fiecare zi a acestui sezon. Colorate și frumos parfumate, buchetele de flori de primăvară sunt ca o poartă către lumea exterioară, către natură și aventură.

 Pe lângă frumusețea lor incontestabilă, florile ne binedispun, ne încântă simțurile și ne oxigenează aerul din cameră, așa că atunci când oferim femeilor din viața noastră un buchet de flori, dăruim mult mai mult decât o grămăjoară de fire colorate.

 Dăruim bună dispoziție, gânduri bune și poftă de viață și ne exprimăm aprecierea, respectul și recunoștința față de persoana respectivă.

În Luna Femeii, surprinde și tu femeile dragi din viața ta cu un buchet de flori de primăvară și fă-le să se simtă puternice, iubite și deosebite!

 

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x